Liigan tuore hopeamitalisti TPS tiedotti esimerkiksi Twitter-tilillään äskettäin, että huippupakki Elmeri Eronen palaa Turkuun kaksivuotisella sopimuksella.

Oikealta laukova puolustaja pelasi kaksi viimeistä kautta HPK:ssa ja nousi sinä aikana EHT-tason puolustajaksi, joten nimen pitäisi olla tuttu kiekkokansalle. Kun Eronen on TPS:n kasvatti ja hän edusti seuraa ennen Hämeenlinnan vuosiaan, luulisi pakin olevan myös turkulaisille tuttu.

Nuorten Suomen mestarin siirron some-päivitys keräsi kuitenkin Twitterissä kummastusta, kun tässä sinänsä näyttävässä ja hienosti tehdyssä videossa ei ollut mainintaa pelaajan oikeasta nimestä. Siinä oli maininta vain ”Kissasta”, joka on esimerkiksi Wikipedian mukaan turkulaisen lempinimi – ja tästäkös kansa oli hämillään.

– Mikä janari tämä Kissa nyt sitten on?

– Onko vieläkään selvinnyt, kuka tämä kissa on? Ja mitä rotua?

– Kuka on kissa? Ei sano mulle yhtään mitään.

– Hyvää tiedottamista. Kukas h*lvetti tämä on? Pitäisi vissiin kaikkien tietää, kun ei tarvitse mainita edes oikeaa nimeä.

No, Eronen se nyt sitten on. Kova vahvistus latoi runkosarjaan jääneen Kerhon väreissä menneellä kaudella 55 pelissä tehot 9+31=40 (+14).

TPS vahvisti Twitterissä nokkelassa postauksessa, että Erosen lempinimi tosiaan on ”Kissa”.

HC TPS

@HCTPS
Suomen puhutuin kissa löytyy Turusta.
#HCTPS #Turku #Liiga #OleTPS