© Kuva: Getty Images

Kanada – Suomi: Kanada veitsi kurkulla

MM-kisat
Kanada – Suomi
Tiistai 01.06. klo 12:15

Leijonat on varmistanut paikkansa jatkopeleihin lohkon toisen kärkijoukkueen USA:n kanssa. Lopuista paikoista kinastelevat Kazakstan, Saksa, Kanada ja Latvia. Leijonia vastaan päiväpeliin tiistaina asettuvalla Kanadalla on pakkovoiton paikka, jotta jatkopaikka olisi mahdollinen. Kazakstan voi varmistaa jatkopaikkansa jo maanantai-iltana Norjan lyömällä.

Hullu kerroin Leijonille 30.00!

Kanada aloitti kisat todella surkeasti ja hävisi kolme ensimmäistä peliään. Norjasta, Kazakstanista ja Italiasta joukkue otti pakkovoitot, mutta kisojen alku oli jääkiekon emämaalta häkellyttävän huono. Italiaa vastaan oltiin jo normaalissa päiväjärjestyksessä, sillä ottelu oli käytännössä ohi jo ensimmäisen erän puolivälin jälkeen. Adam Henriquen ykkösvitja oli pelipäällä ja pyöritti italialaisia miten lystäsi.

Leijonien tehopelaaja on tähän asti ollut Anton Lundell. Leijonien tulivoima ei ole ollut tässä turnauksessa mitenkään erityistä, vaan vahvuus on ollut pikemminkin pitävässä puolustuspelissä – Suomen nippua ei todellakaan ole helppo avata. Jukka Jalonen on muutellut ketjukoostumuksia paljon turnauksen kuluessa. Onkin mielenkiintoista nähdä, rauhoitetaanko tilanne jatkopelien lähetessä, vai elääkö kokoonpano edelleen.

Lyö vetoa ottelusta:

Kanadalla ei ole mitään menetettävää, vaan voitto yritetään ottaa vaikka sitten riskillä. Tämä nostaa maaliodottamaa vähän, ja matalalla totals-rajalla lähdetään yrittämään overia päätösmatsiin. Vetosuositus on Ottelussa yli 4.5 maalia (60 min) kertoimella 1,84.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.