Julius Honka palaa jälleen Euroopan kaukaloihin – siirtyy jatkosopimuksen tehneen suomalaishyökkääjän seurakaveriksi

© Kuva: Getty Images

Ruotsin SHL-joukkue Luleå HF tiedottaa tehneensä sopimuksen suomalaispuolustaja Julius Hongan kanssa. Tuore sopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta.

Honka pelasi tällä kaudella ensin lainalla Pelicansissa 9 ottelua tehoin 3+4 ja sitten AHL-joukkue Texas Starsissa 17 peliä tehoin 1+4. Pakki on Dallas Starsin 1. kierroksen varaus vuodelta 2014 ja NHL-matseja tilille on kertynyt uran aikana 87.

– Julius vaikuttaa jännittävältä lisäykseltä jengiimme. Hän on taitava puolustaja, joka on hyvä luistimilla. Hän hallitsee puolustamisen hyvin ja hän tukee mielellään hyökkäyksiä. Hän on kerännyt paljon kokemusta Pohjois-Amerikasta ja on mielenkiintoista nähdä hänet meidän paidassamme, seuran GM Stefan Nilsson kommentoi seuran tiedotteessa.

Luleå uutisoi myös toisesta suomalaisuutisesta, nimittäin hyökkääjä Juhani Tyrväinen on solminut seuran kanssa jatkosopimuksen, joka kestää aina kauteen 2023-24 asti.

Tyrväinen on pelannut seurassa kaksi edellistä kautta. Tilillä on 99 runkosarjaottelua, joissa on syntynyt 64 pistettä.

Suomalaispelureiden lisäksi joukkue on tehnyt jatkosopimukset joukkueen kapteeni Erik Gustafssonin sekä yhdysvaltalaishyökkääjä Jack Connollyn kanssa.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!