John Tortorellan johtama Columbus suli toiselle lilliputille nolosti, Patrik Laine kolmanneksi viimeinen koko NHL:n karussa tilastossa – “Ravistelivat p*skat pellolle”

© Kuva: Getty Images

Päävalmentaja John Tortorellan, suomalaishyökkääjä Patrik Laineen ja kumppanien Columbus Blue Jacketsin nolo tarpominen NHL:n pohjalla jatkuu. Lauantaiyönä joukkue otti nokkaan toiselta surkimukselta Detroit Red Wingsiltä 2-5 pudoten viimeiseksi koko keskisessä divisioonassa.

Reilut 18 minuuttia pelannut sinitakkien Laine saalisti pelissä yhden syöttöpisteen jääden tehotilastossa kaksi napsua pakkaselle. Valtteri Filppulalle peli oli puolestaan nappisuoritus suomalaiskonkarin saalistaessa peräti tehot 0+3 – tehotilaston lukema näytti pelin päätteeksi saldoa +3. Detroitin kakkosketjun laituri oli summannut vähintään kolme pinnaa yhteen peliin edellisen kerran 15. marraskuuta 2018 NY Rangersia vastaan.

– Ylivoimamaalinsa jälkeen he saivat koneensa käyntiin, ja Detroit sai myös hallintaa. He olivat jalalla parempia ja ne ravistelivat meistä p*skat pellolle, Blue Jacketsin luotsi Tortorella sanoi seuran kotisivuilla joukkueen 0-2-johdon valuttua kankkulan kaivoon.

Jos on ollut Columbukselle kausi totaalinen floppi, niin sama koskee Lainettakin. Suomalaispeluri on viimeistellyt Columbuksessa ja ennen sitä Winnipeg Jetsissä 45 pelissä tehot 12+10=22, mutta tehotilasto se vasta karmea onkin: -29! Sillä irtoaa NHL:ssä tehotilaston kolmanneksi viimeisin sija – takana ovat vain Buffalo Sabresissa ja Montreal Canadiensissa tällä kaudella nähty Eric Staal (-30) ja Sabresin Rasmus Dahlin (-36).

Joukkueet päättävät kautensa ensi yönä kohtaamalla vielä kerran.

LUE NHL:N LAUANTAIAAMUN JUTUISTA MYÖS:
Pudotuspelihaave elää – Starsin suomalaiset heräsivät ilmiliekkeihin NHL:n kuolemanpelissä


Tuleeko Huuhkajat-Venäjä -matsissa maali? Jos tulee, voitat yhdellä eurolla 50 euroa!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos ”yli 0.5 maalia” kertoimella 50.00
3.  Jos matsissa tehdään maali saat 50€!