HK Dukla Michalovcesta on tullut suomalaismafia. Slovakian pääsarjajoukkueen urheilutoimenjohtajana toimii Elmo Aittola ja päävalmentajana Tomek Valtonen.

Myös kokoonpanosta löytyy paljon suomalaisia. Kuluneella kaudella Ville Korhonen, Antti Erkinjuntti, Matias Lehtonen ja virolais-suomalainen Conrad Mölder sai palkkansa Dukla Michalovcelta.

Joukkueeseen on hankittu myös Liigan ulkomaalaisvahvistuksia, ja ensi kaudeksi niitä on pyrkimys hankkia ainakin yksi lisää. Aittola myönsi Iltalehdelle, että molemmilla SaiPa-kausillaan 41 pistettä nakuttanut Tomas Zaborsky on hänen tähtäimessään.

Zaborsky on 33-vuotias slovakialainen on viimeksi pelannut kotimaassaan 18-vuotiaana kaudella 2005-06. Liigassa parhaimmillaan 35 maalin kaudellaan sarjan maalipörssin voittanut hyökkääjä on pelannut yhdeksän vuotta Liigassa keräten vyölleen 468 ottelua ja 352 pistettä.