Liiga
HIFK – Tappara
Keskiviikko 05.05. klo 18:30

Ennen Liigan finaaleja on vuorossa kahden pettyneen joukkueen pronssikamppailu – ottelu, jonka mielekkyydestä on vuosikaudet taitettu peistä. Joka tapauksessa ottelu pelataan tavalliseen tapaan ja kotikatsomoissa toivotaan, että pronssikin kiinnostaa molempia joukkueita. Tosin tämä pystytään todentamaan vasta ottelun kuluessa – tyhjä hallikaan ei oikein nosta innostusta.

Viime kausina varsinkin HIFK:lle pronssimatsit ovat tulleet tutuksi. Joukkueen veikattiin vahvasti menevän Lukkoa vastaan finaaliin, mutta TPS:ää vastaan Jarno Pikkaraisen suojatit saivat vauhdin päälle vain ajoittain. Ainakin osittain tästä voi syyttää koronaa, sillä esim. Anton Lundell ei pitkän poissaolonsa jälkeen noussut enää tasolleen. Alakerrassa olisi kaivattu Mikko Kousan johtajuutta ja ylivoimaosaamista.

Tapparan kausi oli melkoista aaltoliikettä. Välieriin asti eteneminen ei ole koko kauteen peilaten ollenkaan huono suoritus, mutta Kristian Kuuselaa oli varmasti ikävä – vaikkakin Jukka Peltola on ollut pudotuspeleissä vähintäänkin mainio. Myöskään Tappara ei saanut enää välierien loppupuolella tehojaan realisoitua: viimeisessä kahdessa ottelussa Jussi Tapolan suojatit tekivät tasan yhden maalin.

Lyö vetoa ottelusta:

Vedonlyönnillisesti ei voida puhua mistään herkkupalasta, mutta jos Tappara onnistuu valmistautumisessa, se voi yllättää ja viedä pronssit matkaansa. Kerroin kattaa riskin ainakin välttävästi, joten pelisuositus on Tappara voittaa ottelun (60 min) kertoimella 3,15.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO