Aleksandr Ovetshkin avasi kukkaronsa nyörit – sijoitti jalkapalloseuraan!

© Kuva: Getty Images

Venäläishyökkääjä Aleksandr Ovetshkin on sijoittanut National Women’s Soccer League -sarjassa pelaavaan Washington Spiritin jalkapallojoukkueeseen.

Washington Capitalsin supertähti haluaa eleellään tukea paikallista naisurheilua.

– Mielestäni on tärkeää tukea naisia ja naisurheilijoita, eikä pelkästään Yhdysvalloissa, vaan myös ympäri maailmaa. On tärkeää myös tukea D.C:n yhteisöä. Minä ja vaimoni rakastamme katsoa jalkapalloa. Me kaikki voitamme tässä. Tämä on minulle tärkeä asia, sillä voin näin näyttää kuinka paljon välitän, Ovetshkin kertoi ESPN:lle.

Ovetshkin toivoo mahdollisuutta päästä mukaan Spiritin toimintaan.

– Jos minulle tarjoutuu mahdollisuus, niin haluaisin päästä harjoituksiin. Haluan tulla katsomaan otteluita. Haluan tavata jo pelaajat. Mielestäni on tärkeää olla osana tällaista toimintaa. Naisjalkapallon tukeminen on upeaa, venäläistähti hehkutti.