Yllättävä suomalaisnimi kiskaisi maalin NHL:ssä

© Kuva: Getty Images

Maalien kiskominen, tai itse asiassa edes pelaaminen ei ole ollut Vancouver Canucksin pakki Olli Juoleville jokaviikkoista herkkua NHL:ssä. Tällä kaudella koronan kanssa paininut ja useita päiviä sivussa ollut joukkue pelasi yöllä Ottawa Senatorsia vastaan häviten 1-2. Reilut 15 minuuttia pelannut nuorten maailmanmestari nakkasi joukkueensa ainoan maalin.

– Toinen erä maksoi meille tämän matsin. Emme luistelleet emmekä liikuttaneet kiekkoa hyvin, toisen kaksikymppisen luvuin 0-1 hävinneen Canucksin pakki sanoi NHL:n nettisivuilla.

NHL:ään juhannuksena 2016 ykköskierroksella viidentenä varattu, ja yöllä kauden toisen häkkinsä nakuttanut Juolevi on pelannut taalaliigassa vasta parikymmentä ottelua. Yöllä hän luuti joukkueensa kolmosparissa, ja nyt lähitulevaisuudessa vastuuta voisi kuvitella olevan tarjolla enemmänkin. Canucks nimittäin pelaa kauden viimeiset 14 otteluaan vain reilussa kolmessa viikossa.

Joukkue ei todennäköisesti tule yltämään pudotuspeleihin, sillä matkaa viimeisellekin jatkajan paikalle on jo kymmenen pinnaa.

LUE TIISTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Normipäivä toimistolla: Jani Hakanpää nousi ykköspariin ja ampui Hurricanesin maalillaan NHL:n pudotuspeleihin – “Rehellisesti sanottuna fiilis on hyvä”