Vaasan Sport julkisti tiistaina kaksi uutta pelaajasopimusta.

Sport vahvistuu tulevalla kaudella Oulun Kärppiä viimeiset viisi kautta edustaneella kanadalaispuolustaja Shaun Heshkalla. 35-vuotias konkaripuolustaja juhli Kärppien riveissä kertaalleen Suomen mestaruutta sekä SM-hopeaa.

Liigassa 314 runkosarjapelissä tehot 41+125=166 nakutelleen Heshkan sopimus on yksivuotinen.

– Shaun Heshka on pitkään ollut koko Liigan kärkipakkeja ja olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme hänet Sportiin. Todella monipuolinen pelaaja ja erikoistilanneosaamista löytyy niin yli- kuin alivoimaankin. Kokenut liideri, jolle on varattu iso ruutu joukkueessa – tärkeä pelaaja ja hankinta meille, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kommentoi seuran tiedotteessa.

Vaasalaisseuran kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen on solminut myös kanadalaispuolustaja Nicholas Canade. Aiemmin hyökkääjän tontilla operoinut 21-vuotias, testisopimuksella Vaasaan saapuva Canade pelasi viime kauden lopun KOOVEEn Mestis-joukkueessa.

– Nicholas Canade omaa huikean potentiaalin ja on tulevaisuuden pelaaja. Huippuluistelija ja kiekollisesti taitava pelaaja, joka on nopeasti omaksunut myös uuden pelipaikkansa. Uskon, että tulee yllättämään monet positiivisesti, Jämsä listaa.