Vahvistus tuli: Leijonataustainen Suomen mestari lähti uudesta joukkueestaan – palaa Liigaan?

© Kuva: Juha Tamminen

Leijonissakin pelanneen Petteri Nikkilän on huhuttu jättävän ruotsalaisjoukkue Linköping tämän kauden jälkeen, ja tiistaina huhuista tuli totta. Maan pääsarja SHL:ssä kolmanneksi viimeiseksi jäänyt, mutta sarjassa säilynyt perinteikäs porukka ilmoitti suomalaisen lähdöstä Twitter-tilillään.

Seura kiitti Nikkilää ja toista lähtijää, NHL-taustaista Josh Ho-Sangia ilmoittaen näiden jatkavan matkaa eteenpäin.

Kausi oli 28-vuotiaalle Suomen mestarille ainakin tehojen valossa vaisu, sillä Leijonissa viime kaudella debytoinut Nikkilä summasi 45 pelissä tehot 0+12=12 (-6). Vastaavasti esimerkiksi HPK:ssä pakki viimeisteli Suomen mestaruuteen päättyneellä kaudella 2019-20 runkosarjan 59 pelissä huikeat tehot 4+38=42 (+10), 18 pudotuspeliottelua toivat saldon 4+9=13 (+4).

Erinäiset huhut ovat tuomassa Nikkilää takaisin Liigaan.