© Kuva: Velimatti Lehmusvuori

Tappara – TPS: Putket jatkuvat

Liiga
Tappara – TPS
Torstai 08.04. klo 18:30

Liigan runkosarja lähenee loppuaan ja tässä vaiheessa haetaan asemia play off -taistoihin. TPS tulee sijoittumaan todennäköisesti runkosarjassa kolmanneksi tai neljänneksi. Tapparan tilanne on vielä kimurantti, sillä mikä tahansa sijoitus kolmannesta yhdeksänteen on joukkueelle mahdollinen. Pisteet ovat joka tapauksessa molemmille joukkueille tärkeitä.

Vieraspeliputkea pelannut Tappara on kääntänyt vaikean jaksonsa voittoputkeksi. Kristian Kuuselan paluu on tuntunut piristävän koko joukkuetta. Lisäksi ykkösvahdiksi noussut Christian Heljanko on esittänyt maalilla varmoja otteita. Tappara yrittää kynsin ja hampain pitää kiinni top 6 -paikasta, jotta raastavat säälipleijarit vältettäisiin. Jos TPS:ltä onnistuttaisiin kairaamaan pisteet, tilanne näyttäisi todella paljon paremmalta.

TPS on puolestaan ajautunut viime otteluissa neljän ottelun voitottomaan putkeen. Joukkue on näyttänyt hieman nuupahtaneelta, eikä kärkipelaajilta ole saatu sitä, mitä on tilattu. Tiistaina Raimo Helmisen suojatit ottivat kuonoonsa kotona runkosarjan voittavalta Lukolta. TPS oli varsinkin pelin alkupuolella täysin telineissä, eikä joukkue saanut ylöspäin mitään mainittavaa aikaan. Peli parani loppua kohden, mutta tuloksena oli kauden pisimmäksi venynyt tappioputki.

Lyö vetoa ottelusta:

Tappara näyttää tällä hetkellä sen verran parempivireiseltä yhdistelmältä, että putkien voi veikata jatkuvan. Kotijoukkueen puolesta tekee mieli ottaa kantaa vedoissakin. Kerroin ei nyt ole valtava, mutta riittävä: vetosuositus on Tappara voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,10.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.