Montreal Canadiensin Brendan Gallagher oli tiistaiyönä oikein kunnon epäonnen soturi, kun pelaajan peukalo rusikoitui rikki joukkuekaveri Alexander Romanovin kudista. NHL:n nettisivuilla kirjoitetaan, että hyökkääjä on poissa tositoimista toistaiseksi.

– Tämä on rajua. Hän on melkoinen soturi maalin edessä. Tällaisia juttuja nyt vain voi tapahtua, Montrealin hyökkääjä Tomas Tatar pyöritteli.

Habs voitti yön pelissä Edmonton Oilersin jatkoajalla luvuin 3-2.

Kaukalon ensimmäisessä erässä jättänyt Gallagher on tehnyt tällä kaudella 35 ottelussa 23 pistettä (14+9).

Montrealia koko uransa, eli kaudesta 2012-13 lähtien edustanut seuran apukapteeni ei suinkaan loukkaantunut ensimmäistä kertaa joukkuekaverin iskusta. Kaudella 2016-17 hän missasi liki 20 matsia vasemman käden leikkauksen takia, joka oli puolestaan seurausta Shea Weberin kudista.