Suomalaispelurilta kova näyte NHL:ssä – sai jopa persoonaluotsi John Tortorellan kehut: “Oli erinomainen, antoi meille mahdollisuuden”

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin suomalaisvahti Joonas Korpisalo nousi yön yhdeksi suomalaistähdeksi torjuttuaan hallitsevan Stanley Cup -mestari Tampa Bay Lightningin nurin 4-2-voitossa. Suomalaistorjuja venyi pikkumustan eteen kunnioitettavat 36 kertaa nousten ottelun ykköstähdeksi.

Matsin tauottua tapahtui ihme, kun sinitakkien tulisieluinen luotsi John Tortorella äityi kehumaan Leijonissanin torjunutta vahtia.

– Tulimme kuuden pelin vierasreissulta, joten ensimmäinen pelin sen jälkeen näyttää olevan kova. Korpisalo oli erinomainen ja hän antoi meille mahdollisuuden, valmentaja sanoi Fox Sportsin mukaan.

Suomalainen ei päässyt yhdessäkään erässä mitenkään erityisen helpolla, sillä eräkohtaiset torjuntamäärät olivat 13, 11 ja 12.

Korpisalo on pysäytellyt pikkumustia tällä kaudella 28 ottelussa 90,2 prosentin varmuudella, päästettyjen maalien keskiarvo on 2,99.

Voitto oli Columbukselle elintärkeä, sillä nyt viimeinen jatkopaikka on viiden pinnan päässä. Keskisestä divisioonasta viimeisenä tällä hetkellä jatkoon tyrkyllä oleva Nashville Predators tosin on pelannut ottelun vähemmän.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.