© Kuva: Juha Tamminen

Sport – Kärpät: Pudotuspelit käyntiin pitkästä aikaa

Liiga
Sport – Kärpät
Torstai 15.04. klo 18:30

Torstaina alkavien pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella nähdään uudenlainen käytäntö, sillä jatkoon menijät selvitetään CHL:stä tutulla kahden ottelun yhteismaaliformaatilla. Tämä tuo otteluihin oman twistinsä, mutta paremmin suoriutuvat joukkueet menevät tälläkin formaatilla jatkoon.

Vaasassa on tehty nöyrästi työtä sivussa kirkkaimmista valoista, ja pudotuspelipaikka on tästä hieno palkinto. Joukkuetta täydennettiin kauden aikana onnistuneesti, ja vaasalaisten menestys paikkaa hienosti Mestiksestä nostettujen joukkueiden uskottavuusvajetta. Risto Dufvan suojatit viettivät pari viikkoa koronakaranteenissa ja ehtivät pelata sen jälkeen neljä runkosarjaottelua, joten pelituntuman puutteesta ei ainakaan voi antaa miinusta. Kärppiä vastaan lähdetään varmasti puolustuskannalla ja yritetään rikkoa ennakkoon vahvemman vastuksen peliä.

Kärppien runkosarja päättyi massiiviseen pettymykseen, kun top 6 -paikka lipesi niukasti käsistä. Kärkisijoille rankattu puolen Suomen joukkue epäonnistui runkosarjassa sekä joukkuepelin osalta että yksilötasolla. Mikko Mannerin joukkio sai viikko sitten varoituksen, kun Sport haki Raksilasta pisteet ja varmisti samalla pudotuspelipaikkansa. Oululaiset ovat perusluokaltaan luonnollisesti kovempi joukkue, mutta pudotuspelit ovat oma maailmansa varsinkin tällä formaatilla. Virheisiin ei ole varaa.

Lyö vetoa ottelusta:

Kärppien laskusuhdanteesta huolimatta tässä ottelussa mennään perusluokka edellä. Joukkue on Vaasassakin pikkusuosikki ja ansaitsee tähän otteluun vihjeen: Kärpät voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,45. Nautitaan pudotuspeleistä ja toivotaan, että kaikki menee hyvin.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.