Siirtohulinaan ilmoittautuu yllättävä nimi – puun takaa treiditakarajan halutuimmaksi vahdiksi

© Kuva: Getty Images

Devan Dubnyk ja David Rittich ovat siirtyneet uusiin joukkueisiin, mutta muita maalivahteja ei ole sitten viime kuun puolivälin siirtynyt. The Fourth Periodin saamien tietojen mukaan Linus Ullmarkin sopimusneuvottelut ovat kuitenkin sellaisessa umpikujassa, josta ei päästä maaliin ennen siirtotakarajan umpeutumista.

Tämä tekee Buffalo Sabresin maalivahdista todella kuuman kohteen siirrolle. Ullmark on ollut pohjamudissa rypevän organisaation ainoa valopilkku upealla 91.7 prosentin torjuntavarmuudella häviten 19 pelaamastaan ottelusta vain kuusi varsinaisella peliajalla.

27-vuotiaan ruotsalaisvahdin vuosipalkka 2.6 miljoonaa, jonka vertaa ei monen menestystä havittelevan joukkueen palkkakattoon mahdu. Tampa Bay Lightning on suuressa pulassa jos Andrei Vasilevski loukkaantuu, joten sille Ullmark olisi loistava vaihtoehto.

Kaiken tilansa David Savardiin käyttäneen Stanley Cup -suosikin täytyisi käyttää aimo annos mielikuvitusta saadakseen myös maalivahtiosastoaan parannettua. Edmonton Oilers saattaisi myös kaivata vahvistusta tolppiensa väliin Mike Smithin ollessa 39-vuotias ja Mikko Koskisen otteiden ollessa vaihtelevia.