Sama virsi jatkuu: Columbus hävisi, Patrik Laine jäi pisteittä – kansa kyllästynyt John Tortorellaan? “Tortorella nöyryyttää häntä, Laine on vielä nuori”

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin tuska NHL:ssä on käsinkoskelteltavissa, ja toisen pääsiäispäivän vastaisena yönä kyytiä antoi Florida Panthers lukemin 3-0 päätähtenään tehot 1+1 tehnyt Aleksander Barkov.

Sinitakit laukoivat maalia kohti 32 kertaa, mutta turhaan. Tappioputki kasvoi kolmeen, ja kahdeksasta edellisestä pelistä Columbus on kairannut vain yhden voiton. Blue Jacketsin ero viimeiseen pudotuspelipaikkaan on jo viisi pinnaa.

– Olimme pelissä mukana oikein, mutt annoimme heille pari ilmaista maalia. Emme ole joukkue, joka tekee viisi maalia peliin. Meidän on varmistettava varsinkin kolmansissa erissä, että lähestymme juttuja oikein – muuten pelien voittaminen on vaikeaa, Blue Jackets -luotsi John Tortorella pyöritteli NHL:n nettisivuilla.

Reilut 17 minuuttia pelannut Patrik Laine jäi luonnollisesti pisteittä, ja maalia kohti hän ampui kahdesti. Tamperelainen on saalistanut kahdeksassa edellisessä ottelussa yhden syöttöpisteen.

Joukkueen luotsi Tortorellan jutut ja puuhat eivät taida miellyttää kansaa.

– Nuori Patrik Laine on menettänyt itseluottamuksensa. Tortorella nöyryyttää häntä, Laine on vielä nuori. Kasaa hänet, auta hänet takaisin! Lopeta olemasta niin pirun julma, yksi kirjoittaa.

– Tortorellalla on ollut paljonkin pelaajia, jotka ovat puhjenneet kukkaan, mutta jostain syystä tämä ei enää toimi, toinen näkee.

– Koska Blue Jackets on yhtä lähellä 8. sijan Detroitia kuin 4. sijan Nashvillea ja heidän kymmenen pelin saldo on 3-6-1, olen yllättänyt, jos John Tortorella on Blue Jacketsin valmentaja ensi kaudella, eräs argumentti kuuluu.


UHMAPELAAJIEN VIHJE: PELICANS – TPS

Lähteekö Pelicans tänään kesälomalle?