Ruotsalaistähdeltä nolo moka NHL:ssä! Kasperi Kapanen kiitti ja iski upean maalin – katso osumat

© Kuva: Getty Images

Pittsburgh Penguins varmisti viime yönä paikkansa NHL:n pudotuspeleissä 5-3 jatkoaikavoitolla Washington Capitalsista. Joukkueen suurimpia sankareita oli suomalaishyökkääjä Kasperi Kapanen, joka iski ottelussa kaksi maalia.

Kapasen illan ensimmäinen osuma oli erityisen upea. Vastustajan tähtisentteri Niclas Bäckström avasi peliä lättysyötöllä, mutta Kapanen ryösti kiekon ilmasta itselleen. Hän luisteli muutaman potkun lähemmäs ja täräytti kiekon ranteella maaliin.

Kapanen on tehnyt tällä kaudella 35 ottelussa tehot 10+16=26. Lukema on ehdottomasti hänen uransa paras pistekeskiarvolla mitattuna.

Voit katsoa Kapasen viime yön maalit alta.

 

TORILLA TAVATAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️