Pelicans-tykki puolivälierien avauspäivän ykköstimantti – hervottomat tehot takonut taikuri ylsi todella harvinaiseen temppuun

© Kuva: Juha Tamminen

Puolivälierien ensimmäinen päivä oli iso Pelicans-hyökkääjä Iikka Kangasniemelle. Runkosarjassa TPS:ää vastaan Petteri Wirtasen telomisesta loukkaantunut virtuoosi palasi askiin takoen turkulaisia vastaan avausosassa tolkuttomat tehot 1+3=4.

Lahtelaisjoukkue otti yllätysvoiton siirtyen ottelusarjassa johtoon voitoin 1-0, ja pian pelin jälkeen seura tiedotti tehneensä pienikokoiselle ja taiturimaiselle hyökkääjälle ensi kauden kattavan jatkopahvin.

Päivä sai vielä kaiken oleellisen lisäsi huikean kirsikan kakkuun, kun Liiga kertoi Twitter-tilillään Kangasniemen huimasta ja harvinaisesta tempusta. Oulusta lähtöisin oleva peluri pystyi takomaan vasta kolmantena pelikaanina neljä pinnaa yhteen pudotuspelimatsiin. Aiemmin tempussa olivat onnistuneet vain kansainvälisestikin menestystä niittäneet Ryan Lasch ja Tero Koskiranta.

Kangasniemen tehoilu oli poikkeuksellisen hurjaa – olkoonkin, että osaahan hän tehoilla – sillä aiemmin 19 pudotuspeliottelun saldo oli yhteensä 2+3=5.

Puolivälierät jatkuvat tiistaina toisilla osilla:
Lukko-Ilves klo 16
(Voitot 1-0)

TPS-Pelicans klo 16
(Voitot 0-1)

HIFK-Kärpät klo 18.30
(Voitot 1-0)

Tappara-KalPa klo 18.30
(Voitot 1-0)


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.