Pavel Datsjuk virittelee jymy-yllätystä? Agentti tyrmäsi siirron yhteen NHL-seuraan, toinen joukkue sai vihreää valoa

© Kuva: Getty Images

Venäläislegenda Pavel Datsjuk, 42, puntaroi parhaillaan uransa osoitetta.

Datsjukin pelaaja-agentti Dan Milstein uskoo, että hänen suojattinsa voisi olla jopa valmis tekemään sensaatiopaluun NHL:ään.

– Hän ei varmuudella suostu pelaamaan Seattle Krakenin riveissä – sen voin luvata. Jos hän päätyy takaisin NHL:ään, niin se on Detroit Red Wings tai ei mitään. Hänen tulevaisuudestaan kysellään paljon. Sain ehkä 30-40 kyselyä kollegoiltani, joten puhetta on paljon, Milstein valaisi Twitter-tili NHL Kanalin julkaisemassa haastattelussa.

– ”Pasha” on tällä hetkellä Jekaterinburgissa perheensä kanssa. Hän ilmoittaa päätöksensä, kun hän on valmis siihen. Avtomobilistissa odotetaan sitä niin pitkään, kuin vain on tarvetta. Kaikki on Datsjukin päätettävissä, Milstein jatkoi.

Datsjukilla on taustalla upea kausi Jekatarinburg Avtomobilistin riveissä. Taikurimainen venäläinen summasi KHL:n runkosarjassa 51 otteluun tehot 12+23=35.