Vuoden 2019 kärkivaraukset Jack Hughes ja Kaapo Kakko ovat aina suurennuslasin alla, kun New York Rangers ja New Jersey Devils kohtaavat NHL:ssä. Tällä kertaa Kakko vei voiton kaksintaistelussa. Hän keräsi tililleen yhden syöttöpisteen, kun Rangers voitti Devilsin 5-3 lukemin.

Hughes jäi kiikaritehoille. Hän nousi ottelussa silti otsikoihin. Syynä oli varsin erikoinen raivokohtaus.

Ottelun toisessa erässä Hughesille tuomittiin hieman heppoinen jäähy kampituksesta. Jenkkinuorukainen ei sulattanut tuomiota, vaan alkoi soittaa suutaan ja hakata mailaansa palasiksi plekseihin.

Kakko joutui lähimpänä pelaajana seuraamaan kiusallista tilannetta vierestä. Tuomaristo lopulta palkitsi Hughesin kiukuttelun 10 minuutin henkilökohtaisella jäähyllä.

Hughes on pelannut tällä kaudella 44 ottelua tehoin 9+14=23. Kakko puolestaan on pelannut 38 ottelua tehoin 6+7=13. Hughes iski valtaosan tehoistaan alkukaudesta, kun taas Kakko on iskenyt tehonsa aivan viime aikoina.

Voit katsoa Hughesin erikoisen raivokohtauksen alta.