NHL:stä rysähti nippu isoja loukkaantumisuutisia: kolmen tähtipelaajan kausi paketissa!

© Kuva: Getty Images

Dallas Stars ja Buffalo Sabres päivittivät keskiviikkona loukkaantumistilanteitaan tähtipelaajiensa osalta.

Dallas Stars tiedotti, että sen ykkösmaalivahti Ben Bishopin sekä tähtihyökkääjä Aleksandr Radulovin pelit ovat tämän kauden osalta pelatut. Bishop ei ehtinyt vammoiltaan pelaamaan kuluvalla kaudella otteluakaan. Starsin tähtihyökkääjiin lukeutuva Radulov pelasi hänkin vain 11 ottelua, joissa venäläistaituri nakutti kovat tehot 4+8=12.

Buffalo Sabres vahvisti puolestaan ykköstähtensä Jack Eichelin kauden olevan ohi. 24-vuotiaan jenkkisentterin kuluvan kauden pistesaldoksi jäi lopulta 21 ottelua tehoin 2+16=18. Pahasti tällä kaudella floppanneen Sabresin pudotuspelihaaveet ovat kariutuneet jo kauan sitten.