Dallas Stars ja Buffalo Sabres päivittivät keskiviikkona loukkaantumistilanteitaan tähtipelaajiensa osalta.

Dallas Stars tiedotti, että sen ykkösmaalivahti Ben Bishopin sekä tähtihyökkääjä Aleksandr Radulovin pelit ovat tämän kauden osalta pelatut. Bishop ei ehtinyt vammoiltaan pelaamaan kuluvalla kaudella otteluakaan. Starsin tähtihyökkääjiin lukeutuva Radulov pelasi hänkin vain 11 ottelua, joissa venäläistaituri nakutti kovat tehot 4+8=12.

Buffalo Sabres vahvisti puolestaan ykköstähtensä Jack Eichelin kauden olevan ohi. 24-vuotiaan jenkkisentterin kuluvan kauden pistesaldoksi jäi lopulta 21 ottelua tehoin 2+16=18. Pahasti tällä kaudella floppanneen Sabresin pudotuspelihaaveet ovat kariutuneet jo kauan sitten.

z - Dallas Stars

@DallasStars
GM Jim Nill offered the following updates on the health status of goaltender Ben Bishop and forward Alexander Radulov:

Dan Rosen

@drosennhl
Sabres center Jack Eichel is out for the rest of the season because of a herniated disc in his neck. Stars goalie Ben Bishop and forward Alexander Radulov both out for the rest of the season too. Radulov needs surgery to repair a core muscle injury. All expected back next season.