Suomen A-maajoukkueen kevään 2019 MM-kultajoukkueen hyökkääjä Harri Pesonen ei lupaile MM-kisakomennuksen toistumista tänä keväänä siinäkään tapauksessa, että kutsu kisakoneeseen kävisi.

32-vuotias hyökkääjäkonkari on edustanut kuluvalla kaudella kahta eri KHL-seuraa, ensin Metallurg Magnitogorskia ja sittemmin Ak Bars Kazania, joka kamppailee tällä hetkellä pääsystä KHL:n finaaleihin.

Pesonen vastasi NordicBet Studion kysymykseen mahdollisesta Leijona-edustuksesta mietteliäästi.

– Ainahan sitä periaatteessa on kiinnostunut jos kutsu vaan käy. Vaikea sanoa tällä hetkellä. Aika pitkä kausi ja potkutkin välissä.

– Jos tältä istumalta pitäisi sanoa, niin varmaan kallistuisin sille kannalle että ei, mutta eihän sitä ikinä tiedä. Nyt keskitytään näihin peleihin ja mieli voi muuttua hyvin tässä lyhyenkin ajan sisään, Pesonen pyörittelee ja lisää päätöksen syntyvän yhdessä perheen kanssa.

Ensimmäistä KHL-kauttaan pitkän Sveitsin rupeaman jälkeen pelaava Pesonen iski tämän kauden 50 KHL:n runkosarjapelissä tehot 7+11=18. Pudotuspeleissä hyökkääjä on nakuttanut yhdeksään peliin tehot 1+4=5.