Liigajoukkue Jukurit tiedotti kotisivuillaan, että Vesa Surenkin, 56, ja Sergei Krivokrasov, 47, liittyvät ensi kaudeksi liigamiehistön valmennusryhmään päävalmentaja Olli Jokisen rinnalle.

Ensiksi mainitulla on runsaasti kokemusta valmentamisesta niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Hän on valmentanut kaikkiaan kymmenessä eri maassa niin maajoukkueita kuin eri sarjatasoilla, ja viime kaudella Surenkin valmensi KooKoon U16-ikäluokkaa.

Krivokrasov puolestaan pelasi urallaan lähes 500 NHL-ottelua Chicago Blackhawksissa, Nashville Predatorsissa, Calgary Flamesissa, Minnesota Wildissa sekä Mighty Ducks of Anaheimissa. Hyökkääjällä on tilillään myös olympiahopeaa Naganosta 1998 Venäjän paidassa.

– Surenkinilla on laaja kokemus valmentamisesta. Hänestä tulee olemaan paljon apua arjessa ja pelaajien kehittämisessä, Jokinen taustoitti.

– Krivokrasov on tehnyt yli 10 vuotta päivittäistä valmentamista ja on erikoistunut pelaajien henkilökohtaisten taitojen kehittämiseen ja pienessä tilassa pelaamiseen. Sen myötä hän on loistava lisä tähän valmennusryhmään.

Tämän kauden osalta Jukurien pelit on pelattu, ja sesonki päättyi 14. sijaan ja runkosarjaan.

Liigan pudotuspelien 1. kierroksen 2. osat:
Kärpät-Sport 18.30
Yhteismaalit 4-2

Ilves-KooKoo 18.30
Yhteismaalit 4-1