KooKoo kertoi perjantaina tiedotteesaan, että sen uusi päävalmentaja on hämeenlinnalaislähtöinen Olli Salo. Hän seuraa tehtävässä Jussi Ahokasta, joka luotsasi KooKoon kahdesti peräkkäin pudotuspelisijoille. Sopimus on mallia 2+1.

– Salo nousi nopeasti ykkösvaihtoehdoksi sen jälkeen, kun uuden päävalmentajan haku tuli ajankohtaiseksi, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kertoi.

Saksasta saapuvan Salon valmennustiimissä nähdään aiemmilla kausilla hyvää työtä tehneet valmentajat Mikko Heiskanen, Jukka Aho ja maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen.

– Ollista saamme uuden sukupolven modernin valmentajan, jolla on erinomainen maine peliosaajana ja ryhmänjohdon taitajana.

Kultasen mukaan se, että Salo näytti heti vihreää valoa koko valmennustiimin jatkolle, kertoo siitä, että heidän osaaminen on huomioitu vahvasti myös seuran toimiston ulkopuolella.

– Valmentajat ovat kokonaisuutta täydentäviä osaajia omilla vahvuuksillaan ja tuntevat valmiiksi seuran toimintatavat ja jatkavat pelaajat, Kultanen jatkoi.

Salo on toiminut viimeksi Saksan kakkosliigassa pelaavassa Löwen Frankfurtissa.