© Kuva: Ilari Isotalo

Kärpät vs HIFK – Voit tienata 50 euron edun jos luet tämän!

Kärpät saa vieraakseen HIFK:n Liigan neljännesvälierän 3. ottelussa torstaina. Jos ottelussa tehdään edes yksikin maali, sinä pääset nappaamaan talteen jättikertoimen 50,00.

Sekä oululaisten että helsinkiläisten hyökkäysarsenaali on sitä luokkaa, että nolla tehtyä maalia 60 minuutin jälkeen olisi aikamoinen ihme. Normaalisti tämän kohteen kerroin olisi luokkaa 1,01. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että maalittomat lukemat on todella harvinainen tapahtuma jääkiekkomatsissa ja etenkin tämänkaltaisten joukkueiden kohdatessa.

Vertailun vuoksi jos historiaa katsoisi ja yrittäisi löytää Kärppien ja HIFK:n pelaaman 0-0-tasapelin, joutuisi varmaan kahlaamaan vuosikausia. Jos sekään riittäisi. Eiköhän tämä itsessään kerro miten huikeasta tarjouksesta tässä on kyse!

Niinpä olisi todella hölmöä jättää hyödyntämättä tämä tarjous. Kun sijoitat euron, saat tilillesi 50 euron arvoisen hyödyn. Tarjous päättyy matsin alkaessa torstaina klo 18.30, joten toimi ennen sitä.

Kumpi vie matsin torstaina?

HIFK oli runkosarjan kakkonen ja lähti ennakkosuosikkina tähän sarjaan. Toistaiseksi joukkue on ainakin näyttänyt petokyntensä. Runkosarjassa vähiten (50 ottelua) pelannut HIFK keräsi 96 pistettä ja pistekeskiarvo 1,92 kertoo hyvin onnistuneesta runkosarjasta. Toisaalta koronaviruksen aiheuttama aalto ryhmässä herättelee kysymysmerkkejä. Alkaako väsymys painaa?

Kärppien kausi on ollut ailahteluita täynnä. Voisi kuitenkin kuvitella, että kokenut osasto – Juhamatti Aaltonen, Mika Pyörälä, Jussi Jokinen etunenässä – alkaisi syttyä ja näyttäisi esimerkkiä koko jengille. Jos joukkue ei heräile, on kausi pian ohi ennen kuin se on lähtenyt missään vaiheessa lentoon.

Sen voisi ainakin veikata, että matsista tulee tasainen. Ja toisaalta tuskin ilman maalia ottelussa jäädään. Siksi ota tarjous ja seuraa montako maalia lopulta tehdään.