Melkoista vaatimattomuutta! Patrick Kane antaisi himoitun NHL-pystin toiseen osoitteeseen – ei usko omiin mahdollisuuksiinsa

© Kuva: Getty Images

Chicago Blackhawksin konkarihyökkääjä Patrick Kane on ollut tällä NHL-kaudella hurjassa vireessä. Hän on iskenyt 38 ottelussa tehot 13+36=49. Tehot ovat kovat siihen nähden, että Chicagon joukkue heikkeni huomattavasti tälle kaudelle.

Kane on kannatellut yksinään joukkuettana. Tällä hetkellä Chicagolla on realistiset mahdollisuudet päästä pudotuspeleihin. Ei olekaan ihme, että Kanea pidetään laajalti ennakkosuosikkina NHL:n arvokkaimman pelaajan Hart Trophyn voittoon.

Kane ei kuitenkaan näe itseään NHL:n arvokkaimpana pelaajana. Hänellä on selvä mielipide siitä, kenelle pysti pitäisi antaa.

– En usko, että kukaan pystyy edes haastamaan Connor McDavidia tällä kaudella. Hän on heittämällä paras pelaaja liigassa, ja heidän joukkueellaan on hyvä vuosi, Kane kommentoi.

McDavidin valinnan tiellä on se, että Edmontonilla on toinenkin supertähti, joka kannattelee joukkuetta. Samaan aikaan Kane johtaa Chicagoa lähes yksinään.


UHMAPELAAJIEN VIHJE: PELICANS – TPS

Lähteekö Pelicans tänään kesälomalle?