Hupsistarallaa! Kiekot yllättivät Juuse Saroksen – suomalainen pyllähti nurin

© Kuva: Getty Images

Nashville Predatorsin Juuse Saroksella ei ollut viime yönä paras mahdollinen iltapuhde ”neljän pisteen pelissä” Chicago Blackhawksia vastaan. Se voitti pudotuspelejä ajatellen valtavan ison matsin jatkoajalla 5-4, ja Saroksen hyppysiin tarttui vain 25/30 torjuntaa.

Lisäksi peli alkoi jo haasteilla, kun sen alla alkujäillä nuorten maailmanmestari lensi pyllylleen. Hän kompastui kaukaloon valuneisiin kiekkoihin. Suomalainen ei kuitenkaan satuttanut itseään, vaan jatkoi alkujäille pää pystyssä.

Näet Sportsnetin videon sinänsä hullunkurisesta näköisestä tapauksesta ohesta.

Nashville ja Chicago sekä Dallas Stars käyvät NHL:ssä valtavan tiukkaa taistelua keskisen divisioonan viimeisestä jatkopaikasta. Joukkueet ovat viimeisellä jatkajan ja kahdella ensimmäisellä karsiutujan paikalla kolmen pisteen sisällä toisistaan.

Vääntö yhdestä jatkopaikasta on erityisen kihelmöivää, sillä kolmikko tuskin nousee tai vastaavasti putoaa enää näiltä sijoilta 4-6 muualle.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.