Liigassa pudotuspelien ykköskierrokselle asti yltänyt Vaasan Sport tiedotti kotisivuillaan keskiviikkona, että jutun arkistokuvassa oleva hyökkääjä Teemu Väyrynen saapuu kotkapaitaan Tampereen Ilveksestä. Kuluneella kaudella myös HIFK:ta edustaneen perushyökkääjän pahvi on mallia 1+1.

Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kertoi, että tämän päivän syntymäpäiväsankari tuo hyvän lisän ensi kaudelle vaasalaisnippuun.

– Hän on kova tekemään töitä kentällä ja omaa myös potentiaalia tuloksentekoon. Ikäisekseen Teemu on jo kokenut liigahyökkääjä ja sopii hyvin meidän pelityyliimme.

Joensuulaislähtöinen peluri on pukenut pelipaidan ylleen kaikkiaan 280 liigapelissä, ja näissä hän on takonut tehot 38+23=61 (-34). Väyrynen voitti kaudella 2017-18 Liigan alivoimamaalipörssin, joskin vain kahdella osumalla.