© Kuva: Getty Images

Dallas – Florida: Suomalaisväriä prime timessä

NHL
Dallas – Florida
Lauantai 10.04. klo 21:00

Suomalaisia lätkäfaneja hemmotellaan lauantaina parhaaseen katseluaikaan NHL-ottelulla, joka ei jätä näillä leveysasteilla ketään kylmäksi. Dallas yrittää epätoivon vimmalla tikistää itseään mukaan play off -junaan, jossa Florida istuu tukevasti. Dallasilla on alla komea voitto Chicagosta, kun Florida puolestaan rämpi kahdesti Carolinaa vastaan.

Starsin Chicago -voitossa kentän herra ja hidalgo oli Roope Hintz, joka teki maalin ja syötti kolme kaappia. Miro Heiskanen kuittasi ottelussa maalin ja Esa Lindell syöttöpisteen. Hintz on Starsin pistepörssissä toisena, vaikka joutui huilaamaan yli kymmenen peliä loukkaantumisen vuoksi. Hintz on perinyt vakuuttavasti ykkössentterin paikan lonkkaansa parantelevalta Tyler Seguinilta. Koronasta ja jatkuvista loukkaantumisista kärsinyt Dallas tarvitsee tässä tilanteessa kaiken nosteen, jotta pudotuspelipaikka aukeaisi.

Florida on nostanut täksi kaudeksi tasoaan upeasti ja Alexander Barkov pelaa paremmin kuin koskaan. Loukkaantumisensa jälkeen ryminällä palannut tähtipelaaja saa kyllä upeaa komppausta koko ryhmältä: ketjut ovat tehneet tulosta laajalla rintamalla ja alakerrassakin on onnistuttu hyvin. Kentällä nähdään suomalaisia enemmänkin, sillä Eetu Luostarinen, Juho Lammikko sekä Markus Nutivaara ovat myös kokoonpanossa.

Lyö vetoa ottelusta:

Starsilla on pientä nostetta, mutta tämänhetkinen Panthers on kahdesta viime tappiostaan huolimatta edellä. Vieraat voi nostaa ottelussa pikkusuosikiksi ja lisäjännitystä peliin saa Panthersin voitosta: Florida voittaa ottelun (sis. JA+RL) kertoimella 1,94.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.