Ässät ei ole turhan tarkka omista väreistään! Maalivahti pelasi vastustajan maski päässään

© Kuva: Pekka Mäntylä

Liigan pudotuspelit ovat enää reilun viikon päässä, ja suorista pudotuspelipaikoista käydään armotonta taistelua. Liigan tiistaikierroksella Pelicans otti askeleen lähemmäs kuudetta sijaa kaatamalla Ässät lukemin 4-3.

Ottelussa oli muutenkin poikkeuksellinen. Kummankin joukkueen maalivahti pelasi Pelicans-maski päässään. Lahtelaisten Patrik Bartosakille turkoosi maski ei ollut yllättävä varustevalinta, mutta Ässien Atte Tolvaselle se ei istunut yhtä hyvin.

Tolvasen Pelicans-maski on selitettävissä sillä, että hän on Ässissä lainalla juuri Pelicansista. Tolvanen on kuitenkin ollut Porissa jo joulukuun lopusta saakka. Yli kolmessa kuukaudessa Ässillä ei ole ollut aikaa hankkia maalivahdilleen seuran väreihin sopivaa varustetta.

Tolvanen on pelannut tällä kaudella kuusi ottelua Ässissä. Hänen torjuntaprosenttinsa on ollut murheellinen 85,61.


UHMAPELAAJIEN VIHJE: PELICANS – TPS

Lähteekö Pelicans tänään kesälomalle?