Yllättävän karu NHL-yö: Kaikki suomalaiset jäivät maaleitta – Patrik Laine ja Kaapo Kakko varjojen mailla

© Kuva: Getty Images

Taalaliigassa pelattiin sunnuntaiyönä kuusi ottelua ja kehissä oli kaikkiaan 15 sinivalkoista peluria. Pelaajamäärään nähden syntyi ihme, sillä nyt yksikään suomalaispelaaja ei onnistunut iskemään maalin maalia.

Pisteille ylsivät Nashville Predatorsin Eeli Tolvanen ja Dallas Starsin Miro Heiskanen. Kummatkin saalistivat tehot 0+1, Tolvanen Predsin 3-2-voitossa Chicago Blackhawksia vastaan ja Heiskanen 1-4-tappiossa Florida Panthersin käsittelyssä. Pekka Rinne sen sijaan torjui Predsin maalilla 27/29 kutia ja voiton.

Toisessa ääripäässä olivat tällä kertaa Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine ja NY Rangersin Kaapo Kakko, jotka jäivät pisteittä ottaen tehotilastoon lukeman -2. Sinitakit hävisivät Detroit Red Wingsille 1-4 ja Rangers Washington Capitalsille 4-5. Hyökkääjät pelasivat noin vartin ja tilastoihin merkittiin kummallekin yksi kuti maalia päin.

Suomalaiset saavat yrittää maalien makuun pääsyä taas tiistaiyönä, jolloin taalaliigassa pelataan seitsemän ottelua.