Yllättävä ulostulo: Dominik Hrachovina jakoi somessa kuvan mielenosoituksesta – ”Media on virus”

© Kuva: Juha Tamminen

Dominik Hrachovina julkaisi sunnuntaina Instagramissa kuvan, joka on herättänyt sosiaalisessa mediassa paljon keskustelua.

Tappara-maalivahti jakoi nimittäin Instagramin tarinapuolella kuvan, joka on otettu rajoitevastaisesta mielenosoituksesta, joita nähty viime päivinä useissa eri maissa. Kuvassa tuntemattomalla henkilöllä lukee pipossaan teksti: ”The media is the virus” (Media on virus).

Tällä hetkellä useissa maissa koronavirusrajoitukset ovat erittäin tiukkoja, jotta viruksen leviämistä saataisiin hidastettua. Kaikki ihmiset eivät kuitenkaan ole tiettyjen rajoitusten kannalla. Osa ei toisaalta edes usko koko koronaviruksen olemassaoloon.

Näet Hrachovinan päivityksen alta.


UHMAPELAAJIEN VIHJE: PELICANS – TPS

Lähteekö Pelicans tänään kesälomalle?