Yksi kuukauden tehokkaimmista koko NHL:ssä – Kasperi Kapanen päässyt valtavaan iskuun tähden kanssa: ”Kemia on tulista”

© Kuva: Getty Images

Pittsburgh Penguinsin Kasperi Kapanen oli viime yönä huimassa vireessä NHL:ssä viime yönä. Hän nakutti tehot 1+2=3, kun NY Rangers kaatui lukemin 5-1.

Kapasen ja Jevgeni Malkinin yhteispeli on herättänyt paljon tuskastelua tällä kaudella. Kakkosketju ei ole näyttänyt toimivan, mistä suurimman kritiikin on kontolleen saanut sentteri Malkin.

– Luulen, että peli Phillyä vastaan ​​saatoimme päästää jalan kaasulta. Tänään pelasimme melko vankan kuusikymppisen. Näillä tavoin meidän on pelattava jokaisessa pelissä, nuorten maailmanmestarisankari selvitti Pensin kotisivuilla.

Viime yönä kaksikko pelasi erinomaisesti yhteen. Kapanen pääsi kertaalleen viimeistelemään läpiajosta. Hän pääsi myös kaksin karkuun yhdessä Malkinin kanssa, ja pääsi syöttämään supertähdelle varman maalipaikan takatolpalle.

– Kapasen ja Malkinin välinen kemia on tulista, toimittaja Jenna Harner twiittasi.

Suomalaistykki on äitynyt kevättlalvesta kovaan vetoon, ja maaliskuun pistepörssissä hän on peräti kymmenentenä saldolla 3+3=6 (+4).

Kapanen on pelannut tällä kaudella 21 ottelua Pittsburgh Penguinsissa. Niissä hän on nyt nakuttanut tehot 6+10=16.

LUE NHL:N MAANANTAIAAMUN JUTUISTA MYÖS:
Oho, mikä taidonnäyte: Sebastian Aho nousi upeassa tilastossa kolmanneksi – kehut menivät muualle

Täysin hillitön peliaika: Miro Heiskanen sai uskomattoman määrän vastuuta – tyytymattömyys paistoi läpi: ”Suorituksen pitäisi kestää täydet 60 minuuttia”

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE