Oho, mikä taidonnäyte: Sebastian Aho nousi upeassa tilastossa kolmanneksi – kehut menivät muualle

© Kuva: Getty Images

Sebastian Aho oli ilman Teuvo Teräväistäkin liekissä, ja lopulta Carolina Hurricanesin ratkaisupelaajia maanantaiyönä, jolloin joukkue kaatoi Florida Panthersin 4-2.

Ykkösketjun sentteri viimeisteli ottelussa tehot 1+1 osuman ollessa samalla voitto- ja alivoimamaali. Suomalainen nosti kauden pistesaldonsa lukemiin 9+13=22.

Aho pystyi kirjoittamaan illassa myös historiaa, sillä nyt kymmenen alivoimaosumaa Carolina Hurricanesissa ja sitä edeltäneessä Hartford Whalersissa tehnyt hyökkääjä on seurassa nimenomaan alivoimamaalipörssin kolmonen.

– Maalia edelsi hieno peli Jaccob Slavinilta ja Jordan Martinookilta, Martyn rystysyöttö oli upea. Se osoittaa sen, kuinka hyvä pelaaja hän on, Aho hehkutti seuran kotisivuilla.

Osuman b-pisteiden välistä ampunut pelaaja on enää Eric Staalin (16) ja Dave Tippettin (11) takana, Rod Brind’Amour sen sijaan jakaa nyt Ahon kanssa kolmatta sijaa.

LUE MAANANTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Täysin hillitön peliaika: Miro Heiskanen sai uskomattoman määrän vastuuta – tyytymattömyys paistoi läpi: ”Suorituksen pitäisi kestää täydet 60 minuuttia”


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.