Täysin hillitön peliaika: Miro Heiskanen sai uskomattoman määrän vastuuta – tyytymattömyys paistoi läpi: ”Suorituksen pitäisi kestää täydet 60 minuuttia”

© Kuva: Getty Images

Nashville Predatorsin ja Dallas Starsin sinivalkoisessa kohtaamisessa pinnalle ponnahti lukuisia mielenkiintoisia suomalaissuorituksia, ja yksi hämmentävimmistä oli tähtipaitojen Miro Heiskasen iltapuhde.

Pelaaja nakutti Predsin 4-3-voittomaalikisavoittoon päättyneessä pelissä tehot 0+2 (+1), mutta millä peliajalla! Suomalainen viiletti kaukalossa täysin tolkuttoman peliajan 32.30. Hirvittäviin lukemiiin ylsi myös Esa Lindell (0+1, +2) numeroilla 25.26.

Suomalaistimanttien vastuun määrää kuvaa oivasti se fakta, että kolmas yli 20 minuutin pakki oli Jamie Oleksiak (22.05). Muu puolustajakolmikko luuti alle parinkymmenen minuutin. Paljon puhuu sekin, että Heiskanen pelasi joukkueensa kummassakin ylivoimassa.

Suomalainen ei tainnut ollaan millään kehumismielellä pelin tauottua.

– Meidän pitäisi pelata heti, kun kiekko putoaa jäähän – suorituksen pitäisi kestää täydet 60 minuuttia. Yleensä se ei riitä, jos pelaamme 20 tai 40 minuuttia, nuorten maailmanmestari pyöritteli Dallas Newsin mukaan.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.