Syksyllä Mestiksessä pelanneelta Tarmo Reunaselta ihmeellinen temppu NHL:ssä – tähän on kyetty edellisen kerran kymmenen vuotta sitten: ”On tehnyt hyvää työtä”

© Kuva: Getty Images

Suomalaispakki Tarmo Reunanen on nähnyt erikoisen kauden, sillä vielä viime syksynä hän pelasi Mestis-joukkue TUTOssa, ja kävipä puolustaja myös liigaporukka HPK:n takalinjoilla. Nyt pelaaja on jatkanut kiekkokiertolaisuuttaan Pohjois-Amerikassa, jossa Reunanen sai vaihtaa AHL-joukkue Hartford Wolf Packin NHL:n NY Rangersiin.

Ja se vaihto sujuikin vallan mainiosti, kun äänekoskelainen saalisti heti debyytissä syöttöpisteen. Se ei välttämättä ole kovin suuri ihme, sillä niin hyvin pakki on tehoillut myös AHL:n puolella. Kauden kahdeksan kamppailua ovat tuoneet tehot 2+3=5 (-5).

– Reunanen on tehnyt hyvää työtä Hartfordissa, ja hän on yksi niistä kavereista, jotka olivat mielissämme jo harjoitusleirillä, NY Rangersin luotsi David Quinn valaisi New York Postin mukaan.

Rangers hävisi Philadelphia Flyersille jatkoajalla 4-5, mutta Reunasesta oli iloa muutenkin kuin pistetilin avaamisen myötä. Pakki sai vastuuta kolme sekuntia vaille yhdeksän minuuttia, ja tehotilastoon hän keräsi lukeman +1.

– Hän pelaa nopeaa kiekkoa, liikuttaa kiekkoa hyvin ja on kaikesta päätellen innoissaan ensimmäisistä NHL-askelistaan. Olemme mekin innoissamme saadessamme hänet tänne.

LUE MYÖS: Lähellä yllätystä ollut Suomen NHL-lupaus on tiiviisti yhteyksissä Tuomo Ruudun kanssa – ex-”säbäjätkä” kohautti golfissa, mutta loistaa kiekossa: ”Jäi tosi hyvä fiilis”

Reunasen syöttöpiste oli omalla tavallaan historiallinen, sillä edellisen kerran NY Rangers -pakki on saalistanut vähintään yhden pinnan taalaliigan debyytissä joulukuussa 2011. Silloin tässä onnistui Stu Bickel New Jersey Devilsiä vastaan.

LUE TIISTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Menikö jo överiksi? NHL-tähdeltä käsittämätön näkemys tulikuumasta Aleksander Barkovista

Pistemiehet Pekka Rinne ja Eeli Tolvanen kyykyttivät NHL-mestaria – ”Erityinen tapaus”


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille