Florida Panthersin kippari Aleksander Barkov on ollut taalaliigassa viime aikoina tolkuttomassa vireessä, ja esimerkiksi hänen viiden edellisen pelin saldo on mahtava 4+4=8 (+4). Kahdessa edellisessä ottelussa tehoja on syntynyt puolestaan kummassakin kolme kappaletta.

Pantteripaidat voittivat yöllä Chicago Blackhawksin 6-3, ja Florida-vahti Sergei Bobrovski antoi suomalaisesta suorastaan käsittämättömän näkemyksen FOX Sports Panthers -nimisen Twitter-tilin videohaastattelussa.

Bally Sports Florida: Panthers

@BallyPanthers
"I think he's the best player in this league, in the world."

-@FlaPanthers goalie Sergei Bobrovsky recaps the play of Barkov and his 6th win in a row with @katie_gaus.

#CHIvsFLA #FlaPanthers #OneTerritory #NHL

– Hän on paras pelaaja NHL:ssä ja maailmassa.

Kun myös MacKenzie Weegar ylisti suomalaissentteriä maasta taivaisiin, pisti Barkov veijareille vastapallon Panthersin nettisivujen jutun mukaan.

– Sehän meinaa sitten sitä, että minulla on kaikkien aikojen parhaat joukkuekaverit.

– Arvostan tuollaista, mutta haluan vain tehdä töitä kovasti tämän joukkueen puolesta ja antaa kaikkeni, mitä saan itsestäni irti jäällä. Haluan voittaa, ja olemmekin voittaneet pelejä. Lätkä on hauskaa, ja nautin siitä paljon, NHL:n pistepörssissä jo peräti seitsemäntenä tehoin 12+22=34 (+11) keikkuva sentteri veisteli.

Jutun otsikon kysymykseen voi jokainen päättää vastauksen itse.

LUE NHL:N TIISTAIAAMUN JUTUISTA MYÖS:
Pistemiehet Pekka Rinne ja Eeli Tolvanen kyykyttivät NHL-mestaria – ”Erityinen tapaus”