MM-kisat jää välistä! Leijonatähti avaa päätöksensä taustoja: ”Asiaan ei liity mitään draamaa”

© Kuva: Getty Images

Jääkiekon seitsenkertainen arvokisamitalisti Noora Räty on ilmoittanut jättävänsä MM-kisareissun tänä keväänä väliin.

31-vuotias maalivahti kertoo Instagramissa, että hän teki päätöksen jo aikaisemmin tänä vuonna. Päätöksen jälkeen Räty myös loukkaantui, eikä ole riittävän hyvässä kunnossa.

– Tammikuun lopussa, jo ennen minun toista loukkaantumista, ilmoitin valmennukselle, että en ota kutsua vastaan pelata kevään MM-joukkueessa henkilökohtaisten syiden takia. Tästä ei julkisesti kerrottu mihinkään ja pidettiin kulissia yllä. Omalle lähipiirille oli selvää, että tämä ei ole ns. mun kausi ja toukokuulle on ihan muita suunnitelmia kuin jääkiekon pelaaminen.

– Asiaan kuitenkin vielä palattiin hiljattain, mutta taas tultiin siihen päätökseen, että en ole henkisesti (mm. 2kk lisää pois kotoa), fyysisesti (vaikka olisin pelannut finaaleissa, en ole vielä 100% terve) tai pelillisesti (pelasin tällä kaudella huikeat 4.5 peliä) siinä kunnossa, että pystyisin antamaan parastani Naisleijonille / olemaan pelaava maalivahti, joka on ollut roolini vuodesta 2007 lähtien. Asiaan ei liity mitään draamaa (vaikka media sitä varmasti toivoisi), vaan päätös on tehty hyvässä yhteisymmärryksessä, Räty kirjoittaa Instagramissa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Noora Räty (@nooraty41) jakama julkaisu


St. Louis Blues – Florida Panthers | Kissapaidat vahvoilla Missourissa!

Floridan ruuti on kuivaa! Joutuuko Ville Husso jälleen kiekkosateeseen?