Miten tämä on mahdollista: NHL-surkimuksen tolkuton tappioputki venyy – joukkue sössi selkäsaunalla kyseenalaisen tilaston kakkossijalle: “Rakastan tätä”

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabres tekee NHL:ssä ihmeellisiä asioita, joskaan ei niin positiivissävytteisiä. Joukkue hävisi viime yönä Washington Capitalsille täysin pystyyn 0-6, ja tappio oli Sabresille jo 11. peräkkäin.

NHL:n surkimus teki häviöllä kyseenalaista historiaa, sillä se oli joukkueelle historian kautta aikain toiseksi tylyin sellainen kotona, missä joukkue on jäänyt ise samalla maaleitta.

– Rakastan tätä jätkälaumaa, rakastan valmentajaa. Tulos ei ole tarpeeksi hyvä, Buffalon Sam Reinhart sanoi seuran kotisivuilla.

Buffalon isoin maaliton kotitappio kautta historian on 0-7-tappio, jonka Minnesota Wild aiheutti Buffalolle tammikuussa 2015. Kun viiden kärkeen tässä mollivoittoisessa tilastossa mahtuu myös 0-5-häviö maaliskuulta 2019, voitaneen Buffalon todeta olleen viime vuosina todella karulla tavalla tuuliajoilla.

– Pojat kyllä välittävät, mutta mitään ei tapahdu nyt. En tiedä, mitä muuta sanoa. Tämä on raskasta. Olemme todella kovassa paikassa, Kyle Okposo selitti.

Buffalo tulee karsiutumaan NHL:n jatkopeleistä taas kerran, sillä matkaa sillä on viimeiseen pudotuspelipaikkaan jo 16 pinnaa – saman verran, kuin mitä se on itse onnistunut keräämään.

LUE TIISTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Syksyllä Mestiksessä pelanneelta Tarmo Reunaselta ihmeellinen temppu NHL:ssä – tähän on kyetty edellisen kerran kymmenen vuotta sitten: ”On tehnyt hyvää työtä”

Menikö jo överiksi? NHL-tähdeltä käsittämätön näkemys tulikuumasta Aleksander Barkovista

Pistemiehet Pekka Rinne ja Eeli Tolvanen kyykyttivät NHL-mestaria – ”Erityinen tapaus”


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.