Mikael Granlundin siirto mestarisuosikin riveihin pian todellisuutta? Sisäpiiritoimittaja: Tämä on hyökkääjän vaihtoarvo

© Kuva: Getty Images

Nashville Predatorsin Mikael Granlundin siirrolla Toronto Maple Leafsin riveihin ollaan spekuloitu isoin otsikoin Pohjois-Amerikan medioissa jo parin viikon ajan.

The Athleticin NHL-sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrun pohtii kirjoituksessaan suomalaishyökkääjän mahdollista vaihtoarvoa. Leafsin olisi LeBrunin arvion mukaan pulitettava Predatorsille vaihdossa hyökkääjä Alexander Kerfoot, nuori hyökkääjälupaus Filip Hållander sekä 2. kierroksen varausoikeus.

– Palkat menisivät tässä treidissä aikalailla tasan, mutta Granlundin sopimus on katkolla samalla, kun Kerfootin sopimusta on vielä kaksi kautta jäljellä. Tästä syystä Toronto joutuisi antamaan mukana lisäksi varausvuoron sekä Hållanderin – tai toisen keskitason prospektin – korvauksena siitä, että Predators suostuu ottamaan Kerfootin kaksi sopimusvuotta (3,5m vuodessa) kontolleen. Tämä antaisi Leafsille lisää pelivaraa tulevaisuutta ajatellen, LeBrun näkee.

Mikä olisi mielestäsi sopiva kauppahinta Granlundista? Kerro mielipiteesi NHL-olohuoneessa.


UHMAPELAAJIEN VIHJE: PELICANS – TPS

Lähteekö Pelicans tänään kesälomalle?