Mahtisopimus loppuu tähän kauteen – mitkä ovat Alex Ovetshkinin tulevaisuuden näkymät nyt?

© Kuva: Getty Images

Jääkiekon Stanley Cup -voittaja Aleksandr Ovetshkin on näillä hetkillä erikoisessa tilanteessa, kun venäläispelaajasta on tulossa mahdollisesti rajoittamaton vapaa agentti.

Washington Capitals -tykin 13 vuoden ja 124 miljoonan dollarin sopimus loppuu tähän kauteen. Ovetshkin kirjoitti pahvin vuonna 2008 ilman agenttia – ja nyt pelaaja etsii jatkon suhteen ratkaisuita taas samalla tyylillä.

Taalaliigassa tällä kaudella 22 ottelussa tehot 9+10=19 (-8) tehtailleen pelurin tilasta ei ole nyt sen kummoisempaa viestittävää.

– Minulla ei ole oikeastaan mitään ​​päivitettävää, Capsin GM Brian MacLellan avasi NHL:n nettisivuilla.

Kun Washington-kapteenilta kysyttiin tunnelmia, oli hänkin ollut vaitonainen.

– Joo sama, ei mitään lisättävää.

Jotain kerrottavaa GM:llä sentään oli.

– Haluamme hänen päättävän uransa täällä. Ja luulen, että hän haluaa päättää uransa täällä. Jossain vaiheessa saamme pahvin aikaan.

Urallaan valtavan paljon voittanut 35-vuotias tykki on latonut NHL:ssä 16 kauden ja 1 174 runkosarjapelin aikana tehot 715+582=1 297 (+74). Uran 136 pudotuspeliottelun saldo puolestaan on 69+62=131 (+10).

LUE LAUANTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Rasmus Kupari lähetettiin NHL:stä farmiin – ja tehoilu jatkui heti

“Emme vain nähneet syytä tehdä muutoksia” – näin Mikko Lehtosesta irti päästäneen Toronto Maple Leafsin luotsi kommentoi suomalaispelaajan tilaa