Liigan pistetykki odotti syöttöä avopaikkaan lapa pystyssä, mutta joukkuekaveri iski maalin itse – katso hervoton reaktio

© Kuva: Juha Tamminen

Sanotaan, että nälkä kasvaa syödessä. Liekö sama lause kuvastanut TPS:n nappihankinta Josh Kestnerin erästä tapausta, jossa pelaaja reagoi Aleksi Anttalaisen (arkistokuvassa) maaliin suorastaan hervottomalla tavalla.

Turkulaisten hyökkääjä on latonut tällä kaudella pisteitä roppakaupalla, ja lisääkin olisi ollut todennäköisesti tarjolla, jos Anttalainen olisi syöttänyt kultakuupalle avopaikkaan taannoisessa Ilves-pelissä. Toisin kävi.

Näet suomalaispakin iskemän maalin ja tätä seuranneen Kestnerin reaktion Uusi Lahti -lehden toimittaja Aatu Ranisen Twitter-videosta ohesta.

Kuten näkyy, Kestner odotti monessa mukana olleen pakin poikittaissyöttöä lapa pystyssä tuhannen taalan paikkaan. Kesterin reaktio oli luokkaa huikea, kun syöttöä ei tullutkaan.

Vaikka Kestner ei tuosta tilanteesta saanut tehopistemerkintää, on tämän pelaaminen muuten ollut todella tehokasta. Sarjakolmosen paras pistemies on summannut saldon 19+21=40, joilla hän on Liigan pistepörssissä kolmantena HPK:n Petri Kontiolan ja Ilveksen Eemeli Suomen perässä.


Florida Panthers – Vegas Golden Knights | Maxit Floridalle! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️