Liigajoukkue Vaasan Sport tiedotti viikolla hyökkääjien Jonne Virtasen ja Jesse Paukun jatkojen lisäksi myös kahdesta pakki- ja maalivahtisopimuksesta. Kotkapaidoissa jatkavat joukkueen nettisivujen mukaan ensi kaudella Valtteri Viljanen, Victor Westermarck, Niko Hovinen ja Rasmus Reijola.

Puolustajat jatkavat Vaasassa ensi kauden ajan.

– Hienoa, että Viljanen jatkaa Vaasassa – hän on tärkeä palanen niin tämän kuin ensi kaudenkin joukkuetta. Hänen uransa Sportissa on ollut nousujohteinen ja uskomme, että hän pystyy edelleen ottamaan askeleita eteenpäin, urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kommentoi.

– Nyt kun Westermarck on ollut terveenä, on hän pystynyt suorittamaan tasaisen nousujohteisesti pelistä toiseen. Hänellä on potentiaalia kehittyä edelleen isommankin roolin puolustajaksi ja se hänestä pyritään ulosmittaamaan ensi kaudella.

Pisteisiin pystyvä Viljanen on nakuttanut tällä kaudella tehot 6+13=19 (-5), Westermarckin saldo on 2+2=4 (+1).

Maailmanmestari Hovinen jatkaa Vaasassa kahden kauden pahvilla, Reijolan lappu kattaa yhden sesongin.

– Koko maalivahtitiimimme on maalivahtivalmentaja Tommi Satosaaren johdolla toiminut erittäin hyvin ja halusimme ehdottomasti jatkaa samalla tiimillä. Kasassa on hyvä ja toimiva kokonaisuus, jolla voi luottavaisin mielin lähteä myös ensi kauteen, Jämsä iloitsi.

Kumilätkät ovat pysähtyneet Hovisen suojiin tällä kaudella 92,4 prosentin varmuudella, alkukaudesta sensaatiomaisen kasan nollapelejä torjuneen Reijolan pinnat ovat 88,2.