Suomalaishyökkääjä Jonas Enlund ei jatka pelejään KHL-joukkue Neftekhimik Nizhnekamskissa, seuran sivuilta käy selväksi. Samalla ovenavauksella jo kautensa päättäneestä joukkueesta lähtivät myös kaksi muuta hyökkääjää, ruotsalainen Linus Johansson ja kanadalainen Brandon McMillan.

Tiedotteessa kiitettiin kolmikkoa kaikesta. 33-vuotias suomalainen ehti pelaamaan joukkueessa kahden kauden ajan iskien 80 runkosarjapeliin tehot 16+19=35 (+10), viime kevään neljässä pudotuspeliottelussa pinnoja ei syntynyt (-1).

Parhaimmillaan koviin maalimääriin pystyvä maajoukkuemies ja olympiakävijä on pelannut KHL:ssä viime vuosikymmenen alusta lähtien. Muualla hänet on nähty edellisen kerran kaudella 2009-10, ja tuolloin hyökkääjä edusti Tapparaa.

Neftekhimikin kausi KHL:n runkosarjassa päättyi itäisen konferenssin toiseksi viimeiseen sijaan.