Juuse Saros otti niskalenkin Kevin Lankisesta – maalin iskenyt Mikael Granlund heitti kehut

© Kuva: Getty Images

Juuse Saros torjui Nashville Predatorsille sunnuntaiyönä maukkaan voiton, kun joukkue kellisti Chicago Blackhawksin luvuin 3-1. Nuorten maailmanmestarille merkittiin 29/30 torjuntaa, Chicagon virkaveli Kevin Lankisen tilastoihin kirjattiin numerot 31/34.

Suomalaiset ottivat ottelussa isoa roolia, sillä Saros oli lopulta matsin kakkostähti. Lisäksi Eeli Tolvanen syötti Predsin avaushäkin, Mikael Granlund puolestaan iski kolmannen.

Ilmaveivimestari kiitteli seuran kotisivuilla pelin tauottua joukkueen pelaamista, kiekollista pelaamista, työntekoa ja puolustamista. Kehut lähtivät myös kollega Sarokselle tolppien väliin.

– Maalivahtimme ovat olleet uskomattomia, ja se on iso juttu. Pelissämme on paljon hyviä asioita. Nyt täytyy vain jatkaa rullaamista neljällä ketjulla. Pelaaminen on hauskaa, tällä kaudella 31 pelissä tehot 8+6=14 tehnyt oululainen hymähti.

Predsillä menee taalaliigassa lujaa, sillä tällä hetkellä viimeisellä jatkajan paikalla keikkuva Chicago on enää kaksi pinnaa Nashvillea edellä. Predators on voittanut neljä peliä putkeen.


St. Louis Blues – Florida Panthers | Kissapaidat vahvoilla Missourissa!

Floridan ruuti on kuivaa! Joutuuko Ville Husso jälleen kiekkosateeseen?