Floridan suomalaiskaksikko saamassa kilpailijan? Lähde: Panthers-pomo tutun sentterin kintereillä

© Kuva: Getty Images

Florida Panthersin keskushyökkääjäosasto on ollut tällä kaudella NHL:n sinivalkoisin, miehittäväthän seuran sentteriosastoa suomalaisista kapteeni Aleksander Barkov, Juho Lammikko sekä Eetu Luostarinen.

Florida Hockey Now -sivuston tietojen mukaan Panthers olisi kuitenkin vahvistamassa sentteriosastoaan pudotuspelejä ajatellen sikäli, kun sopiva vaihtoehto sattuu eteen. Yksi sellainen saattaa löytyä Columbus Blue Jacketsista.

– He saattavat hankkia pientä parannusta sille sentteriosastolleen siirtorajan lähetessä. Columbuksen Riley Nash on pelaaja, jota GM Bill Zito oli kiinnittämässä jatkosopimukseen Columbus-aikanaan kolme vuotta sitten. Hän voisi olla tuttu ja turvallinen loppukauden vuokrapelaaja Panthersille, FHN:n George Richards paljastaa Brotherly Pod -podcastissa.

Toimittaja muistuttaa, että mahdollisen siirron esteeksi saattaa muodostua se, että Blue Jackets on hilannut itsensä takaisin pudotuspelikamppailuun, eikä Jarmo Kekäläinen välttämättä ole kiinnostunut luopumaan 2,75 miljoonaa dollaria kaudessa tienaavasta 31-vuotiaasta hyökkääjästään.

Richardsin mukaan Luostarinen ja Lammikko ovat täyttäneet seuran odotukset alemmissa ketjuissa, mutta ykkössentteri Barkov tarvitsisi silti taustalleen luotettavamman kakkosmiehen. Tuolle tontille niin ikään Blue Jacketsista hankittu Alexander Wennberg on iskenyt tämän kauden 32 ottelussaan tehot 7+8=15.

Toinen potentiaalisin vaihtoehto rooliin voisi olla umpisurkean kauden pelanneen Buffalo Sabresin Eric Staal, joka olisi tiettävästi enemmän kuin halukas vaihtamaan seuraa siirtorajalla.


UHMAPELAAJIEN VIHJE: PELICANS – TPS

Lähteekö Pelicans tänään kesälomalle?