Eeli Tolvasen tykki teki tuhoaan! Nakutti hurjat tehot NHL:ssä – katso osuma

© Kuva: Getty Images

Eeli Tolvanen oli viime yönä Nashville Predatorsin suurin sankari 4-3 rankkarivoitossa Dallas Starsista. Suomalaistulokas nakutti matsissa tehot 1+2, ja oli näin osallisena joukkueensa jokaisessa maalissa.

Tolvanen iski joukkueensa tasoitusmaalin kolmannessa erässä. Hän sai kiekon laidan lähettyvillä ja laukoi kiekon tulisesti kohti maalia. Tilanne näytti vaarattomalta, mutta kiekko painui maaliin ilman, että vastustajan maalivahdilla oli mitään mahdollisuutta nähdä sitä.

Tolvanen pelaa parhaillaan läpimurtokauttaan NHL:ssä. Kauden 23 ottelussa hän on nakuttanut tehot 7+5=12. Hän johtaa tulokkaiden ylivoimamaalipörssiä neljällä ylivoimaosumallaan.

Voit katsoa Tolvasen viime yön maalin alta.