© Kuva: Getty Images

Dallas – Chicago: Suomalaiset pirteänä

NHL
Dallas – Chicago
Perjantai 12.03. klo 03:30

Dallas Stars on tällä hetkellä Keskisen divisioonan seitsemäntenä. Sarjailanne hieman valehtelee, sillä Stars on pelannut useita otteluita vähemmän kuin muut divisioonan joukkueet. Chicago Blackhawks on tällä hetkellä play-off viivalla eli neljäntenä. Ottelu on joukkueille toinen peräkkäinen – ensimmäisen kohtaamisen Dallas vei pystyyn 6-1.

Malcolm Subbanille viime ottelut eivät ole olleet helppoja, joten oletettavasti Kevin Lankinen saa vuoronsa ensi yönä. Edellinen ottelu lähti Chicagon näkökulmasta pieleen heti alusta, kun Joel Kiviranta teki maalin jo ottelun toisella minuutilla. Lopullisesti Blackhawks murtui toisessa erässä ja Patrick Kanen tuhannes runkosarjaottelu olikin pahemman luokan löylytys.

Starsilla oli välillä hyvin vaikea jakso, jolloin voitot kiersivät, mutta nyt joukkue tuntuu löytäneen pelinsä ja meininki näyttää oleellisesti iloisemmalta. Viime otteluissa tehoja on syntynyt laajalla rintamalla ja myös Starsin suomalaisvahvistukset ovat näyttäneet hyvää peli-ilmettä. Isossa kuvassa Starsin puolustuspeli ei ole ollut kovin varmaa, ja Rick Bowness yrittää varmasti etsiä parannusta tähän.

Lyö vetoa ottelusta:

Blackhawks tulee varmasti tähän otteluun tormakkaasti, eikä toista ylikävelyä tulla välttämättä näkemään – tasoeroa joukkueilla ei ole kovin paljon. Vetopuolelle tarjotaan runsasmaalisuutta – molemmat joukkueet ovat pahimmillaan alakerrastaan haavoittuvaisia. Suositus on Ottelussa yli 5.5 maalia kertoimella 2,05.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.