NHL
Buffalo – Philadelphia
Torstai 01.04. klo 02:30

Buffalo Sabres on ajautunut tilanteeseen, jossa se lyö ennätyksiä perättäisten tappioiden määrässä. Joukkue on täydellisessä takalukossa ja uppoavasta laivasta katoaa myös henkilökuntaa muihin joukkueisiin. Philadelphia Flyers yrittää kovasti kammeta itseään pudotuspeleihin, mutta sinne pääsy vaatisi vielä lisää tikistystä – Boston on muutaman pisteen edellä, vaikka otteluita on pelattuna kaksi vähemmän.

Buffalon surkeus on saavuttanut äärimmäiset mittasuhteet ja nyt ovat arvatenkin vuorossa tyhjennysmyynnit: Eric Staal lähti jo Montrealiin ja seuraavana luupissa ovat viimeistä sopimuskauttaan pelaavat kiekkosoturit. Edellinen tappio oli jo Sabresin kahdeksastoista perättäinen – tosin joukkue oli voitonsyrjässä kiinni, sillä se johti jo 3-0 kahden erän jälkeen. Henri Jokiharju teki ottelussa maalin.

Flyers siis nousi päätöserässä tasoihin ja niittasi voiton jatkoajalla. Voitto oli toinen peräkkäinen, mutta tätä ennen Phillyllä oli sangen kurja jakso. Ikävintä on, että muutamaan otteeseen joukkue on ollut täysin tuuliajolla: huonoimmat Rangers-ottelut halutaan varmaan unohtaa Flyersin riveissä pikaisesti. Flyers yllätti kiekkomaailman totaalisesti pistämällä tähtipuolustaja Shayne Gostisbeheren siirtolistalle – syyt tähän liikkeeseen ovat hämärän peitossa.

Lyö vetoa ottelusta:

Toisessa ottelussa Flyers osannee olla Sabresin kanssa varuillaan. Flyersin kerroin ei kuitenkaan ole pelikelpoinen. Eniten vedoissa kutkuttaa runsasmaalisuus, sillä Sabresin syväjäässä ollut hyökkäys on osoittanut heräämisen merkkejä ja Flyersin alakerta on räjähdysherkkä. Vetosuositus on Ottelussa yli 5.5 maalia kertoimella 1,73.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO