NHL
Boston – New York Rangers
Lauantai 13.03. klo 20:00

Lauantain prime time -otteluna on Boston Bruinsin ja New York Rangersin välinen kamppailu. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran torstaina, jolloin Bruins nollasi Rangersin 4-0. Boston on Itäisessä divisioonassa play-off viivalla neljäntenä, kun Rangers taas on pari sijaa ja yhdeksän pinnaa perässä.

Joukkueet tuntevat toisensa jo varsin hyvin, sillä tällä kaudella on kohdattu jo viisi kertaa. Näistä otteluista neljä on mennyt Bruinsin nimiin. Jaroslav Halak piti torstaina nollat – hyvät otteet ovatkin tarpeen, kun Tuukka Raskin sairasloma venyy. Ottelussa kolme syöttöpistettä napannut Brad Marchand missasi ottelun jälkeiset harjoitukset ja status tähän otteluun on tätä kirjoitettaessa auki. Kärkiketjun hajoaminen olisi paha isku Bruinsille

Rangersille torstain tappio oli jo kolmas peräkkäinen – tätä edelsi kaksi selkeää tappiota Pittsburgh Penguinsille. Rangersin touhu ei tällä kaudella ole vakuuttanut oikein missään vaiheessa. Jos lohkosta jätetään huomioimatta heikot Devils ja Sabres, ovat Rangersin tulokset todella laihoja. Kaapo Kakko on kerännyt 18 pelaamassaan ottelussa vaatimattomat tehot 2+2. Elleivät otteet parane, tästä on vaarassa tulla Rangersille välikausi.

Lyö vetoa ottelusta:

Viikolla Bostonin johtoporras hätyytteli täyteketjuja osallistumaan maalitalkoisiin entistä paremmin ja torstaina tästä nähtiinkin merkkejä. Bruins on joukkueista tasokkaampi ja lauantain vetosuositus on suorasta voitosta: Boston voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,85.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO